Keisari on poissa! Hyvää turvakamerakuvaa surmayöltä!


Julius Caesarin salakavala assasinaatio voidaan oikeutetusti nimetä yhdeksi Rooman valtakunnan tuhon merkittävimmäksi yksittäiseksi kulminaatiopisteeksi. Kukapa olisi uskaltanut etukäteen ennustaa, että raukkamaisen veriteon takana oli kaikista epäillyistä juuri näennäisen viaton Brutus - Keisarin pidetty luottomies ja armoitettu oikea käsi. Pykä's Universe on saanut haltuunsa shokeeraavan kuvasarjan Rooman perustuksia järisyttäneistä kohtalokkaista sekunneista. Materiaali on erittäin graafista ja saattaa nauliutua pysyvästi herkkähermoiseen mieleen.

Kiitos viimeisestä ja syyskuussa 2008 nähdään!

Jumankavita, me raadolliset ja säälimättömät äpärät teimme sen! On tullut aika raottaa suussasulavaa kulinarismin historiankirjaa ja näillä näytöillä raivata sieltä useampi sivu tilaa uudelle uljaalle ja sykähdyttävälle luvulle, josta ei vauhtia, vaarallisia tilanteita ja yllätyskäänteitä puutu. Sangollinen kunniakkaan sankarikuoleman läpikäyneitä urhoollisia jokirapuja lähetettiin jylhin uhrimenoin viimeiselle matkalleen kohti liberaalimpaa maailmaa ja intiimi muistotilaisuus oli luonnollisestikin vilpittömän kaunis ja odotetun harras ja kunnioittava. Lämmin kiitos kaikille niille väsymättömille ja sinnikkäille kiinalaisille rapumiehille, jotka näkivät taas kerran pyyteetöntä vaivaa vain ja ainoastaan sen eteen, että räävitön lauma alkoholisoituneita skandinaavisia retaleita pääsi jälleen kurlaamaan näitä pöyristyttävän groteskeja olentoja väljähtyneellä keskikaljalla epäpyhistä kurkuistaan alas.

HISTORIA
Se sai alkunsa pelkästä äärimmäisen kornista vitsistä. Rapujuhlien kaltainen jähmeän porvarillinen instituutio viriilien, elämänsä keväästä täysin rinnoin nauttivien, räävittömälle rajojen rikkomiselle, pahennuksen herättämiselle ja dekadentille elostelulle omistautuneiden epäkonservatiivisten nuorukaisten limaisten näppien rienaavassa käsittelyssä. Sille ei kuitenkaan etsitty sitä viimeistä leposijaa surullisenkuuluisalta huonojen letkauksien hautausmaalta, vaan lähestymistavaksi valittiinkin huomattavasti uhkarohkeampi ja kunnianhimoisempi vaihtoehto: käytännön toteutus. Kaikkien aikojen ensimmäiset rapujuhlat näkivät päivänvalon 16.9.2006 ja lukuisista epäilijöiden soraäänistä huolimatta ilta oli megalomaaninen suksee, jota paikallaolijat muistelevat edelleen lämmöllä hymähdellen ja silmät kosteina herkistellen. Teemana toiminut maanläheinen "Karsinan arki" kannusti ennakkoluulottomat vierailijat moniin ikimuistoisiin suorituksiin. Näin Järvenpään syyskauden seesteinen juhlakenttä oli saanut uuden huikean jokavuotisen traditionsa.


TEEMA
Viileä menestystarina jatkuu! Vuonna 2007 onkin jo syytä kaksinkertaiseen juhlaan, sillä 29.9. repäisemme ilon ylimmilleen ja nostamme maljoja rapujuhlien vivahteikkaalle yksivuotiselle taipaleelle. Teemaksi on valittu tällä kertaa haastavasti "Rooman valtakunnan tuho". Nämä ovat ne syksyn tykeimmät ykköskinkerit, johon kaikki haluaisivat ottaa osaa keinolla ja hinnalla millä hyvänsä, mutta joihin vain harvat ja onnellisten tähtien alla syntyneet lopulta pääsevät.


SIJAINTI

Pippalot järjestetään mykistävän kauniissa kerrostalolähiössä keskellä idyllisintä Järvenpäätä: "Jampan Broadwayllä" Haltianpolulla. H- ja G-junat pysähtyvät epäsäännöllisin väliajoin Saunakallion asemalle, josta hortoileekin jo joutuisasti varteenotettavassa pohjakunnossa paikalle lähes tunnissa.ASU

Suosituksenamme joko ajaton rapupuku tai tooga.

RAVUT
Vakuutamme tarjoavamme tilaisuudessa ainoastaan WWF:n valvonnassa keitettyjä tyhjiöpakattuja kosher-rapuja.

MAJOITUS
Juhla-alueen lähistöllä on useita viihtyisiä metsiä. Osoitamme teidät mielellämme oikeaan suuntaan ja annamme käyttökelpoisia vinkkejä sopivan levähdyspaikan valintaa tehdessänne. Muistattehan, että syysyöt ovat jo varsin pimeitä: optimaalisen tiheä lehväkkö kannattaa käydä tarkastamassa valmiiksi jo alkuillasta. Sateen yllättäessä annamme teille luonnollisesti myös pyydettäessä mukaan muutaman vanhan sanomalehden.

IKÄRAJAT
Tapahtuman alaikäraja on nostettu viime kerrasta 26 vuoteen. Juhlapaikalle on varattu myös ikärajaton alue. Se sijaitsee parvekkeella ja alaikäisten kulku tapahtuu samasta suunnasta.

NARIKKA
Narikkaan unohtunutta omaisuutta kannattaa tulla kyselemään pihakirppikseltä, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Olethan ajoissa paikalla - nopeat syövät hitaat.

JÄRJESTYSMIES
Järjestysmiehen tunnistat liituraidasta, kaljanhuuruisesta hengityksestä, huterasta motoriikasta ja paskoista jutuista.

ENSIAPU
Ensiapupiste sijaitsee jääkaapilla. Lääkkeitä on tarjolla sekä pulloissa että tölkeissä. Muistathan, että paikalla saattaa olla useita samoista oireyhtymistä kärsiviä potilaita, joten kannustammekin varautumaan omilla rohdoilla ja tropeilla.

VESIPISTEET
Tiloissa on kaksi vesipistettä, puuterihuoneessa ja keittiössä. Korostamme kuitenkin, että veden käyttäminen janon sammuttamiseen on tapahtuma-alueella EHDOTTOMASTI KIELLETTY.

HÄTÄULOSKÄYNTI
Tulipalon sattuessa: panikoi ja käyttäydy epäloogisesti. Nopeimman hätäuloskäynnin löydät parvekkeelta, josta pääsee ulko-ovelle henkilön elopainosta riippuen noin 3-4 sekunnissa.

HUONO OLO
Pahoinvoinnin yllättäessä siirry reippaasti, mutta tönimättä wc-tiloihin ja kumarru tai polvistu määrätietoisesti pöntölle. Empiirinen tutkimus on aukottomasti osoittanut todeksi, että lavuaari ei tähän tarkoitukseen missään tapauksessa sovellu. Muista huomaavaisuus ja terve lähimmäisenrakkaus: väistä, jos panet merkille että kalpeaksi valahtanut kohtalotoveri vieressä nielee jo sisäänpäin.

 

Kaahaile takaisin